Skräddarsydd karriärutveckling

Så tog William nya väg i karriären

Dags för nästa steg i karriären? Vi skräddarsyr din karriärutveckling!

Du och din situation är unik därför är samarbetet med dig och din karriärutveckling som ledare en viktig nyckeln till framgång. Tillsammans skapar vi en bra och engagerande start på en individuellt anpassad förändringsresa i fyra steg som ger effekt, se stegen nedan. Du kan få den antingen helt digitalt, analogt eller som mix av de båda.

När du väljer att samarbeta med oss, så får du professionella bidrag i din förändringsresa från erfarna ledare. Samarbetet ger dig ökad medvetenhet och nya perspektiv. Vi utmanar dig och håller fokus på resultat och framgång medan du lägger din tid och kraft på förändringsresan. Vi använder oss av vetenskapligt beprövade metoder och ”best practise” anpassat till dig och din situation. Vi är modiga tillsammans med dig och skapar ”next practise”. Är du redo?


Karriärutveckling Ledare

Karriärutveckling för en eller fler ledare som behöver se över sin nuvarande situation och nästa steg i karriären. Ex. vd, c-suit, affärsområdeschef, regionschef, verksamhetschef, divisionschef, avdelningschef, projektledare, gruppchef och teamleader.

• Motiverade ledare som vill:

• vidareutvecklas i sin karriär och behöver support under resans gång.

• se möjligheter och som funderar på att byta karriär men vet inte till vad.

• få hjälp att ta nästa steg i yrkeslivet.

• Ha ett oberoende bollplank inför utvecklingssamtal.

• Erbjuda sina anställda som står inför större förändringar, exempelvis, omorganisationer och uppsägningar.

Din skräddarsydda karriärutveckling i 4 steg


STEG 1 - PARTNERSKAP
Samarbete - ROI - Förankring

STEG 2 - SKRÄDDARSY
Individuell - Mål - Coaching - Mindfullness - Digitalt/Analogt

STEG 3 - GENOMFÖRA
Motivation - Samspel - Uppföljning

STEG 4 - RESULTAT
Mål - ROI - Lärdomar

William berättelse, Divisionschef

(Obs beskrivning av tjänst, ej verklig kund)

"Grymt tufft att få besked att min roll som chef och ledare hade tagits bort och att min organisation skulle börja rapportera till en annan chef redan inom en vecka. När det hade sjunkit in med allt vad det innebar stod jag där med frågan, vad gör jag nu? Min chef erbjöd mig en tjänst som specialist i den nya organisationen vilket innebar att jag behövde rapportera till min tidigare kollega. Jag ville ju fortsätta vara chef och ledare och tog därför upp läget med min chef hur jag upplevde situationen och om nya tjänsten som erbjöds. Hon förstod att jag behövde fundera innan jag kunde ge ett svar därför erbjöd hon mig att prata med en extern samarbetspartner med erfarenhet av karriärsutveckling. ”

”Talade med min chef om det och hon förstod att jag behöver tänka igenom hur jag ställer mig till erbjudandet. Jag började tvivla på mig själv, vad har jag att erbjuda som blivit av med mitt chefsjobb. Ficka samtidigt fråga om jag ville tala med en extern samarbetspartner som har erfarenhet av karriärutveckling.”

"Jag tackade ja, för att jag hade försökt tackla det här själv ett tag men insåg att det var för stort för mig att lösa på egen hand. I början kändes det lite skakigt med tvivel och oro att jag inte skulle orka ta tag i situationen men efter ett par möten släppte det. Sakta började jag förstå vad mina drivkrafter och förmågor var. Det började bli allt tydligare vad jag ville ta som nästa steg.”

"Nu känner jag igen mig igen och är full av energi. Jag ser verkligen framemot mina två intervjuer för chefsjobb jag är kallad till – det här kommer att bli bra!”

Tillsammans med Peopletransition utvecklade William självinsikt om sina drivkrafter och förmågor inför sitt nästa steg i karriären.

I samarbete med Peopletransition utvecklade William självinsikt om sina drivkrafter och förmåga för sitt nästa steg i karriären.

Boka kort möte om Karriärutveckling ledare här
Kom i kontakt med oss här

Vi stärker chefer och ledare att nå resultat genom medveten, hållbar och skräddarsydd ledarutveckling.