Våra tjänster

Genom mentoring och coachning tillsammans med dagens och framtidens ledare som vill utvecklas skapas ett hållbart och engagerande ledarskap för arbetslivet 4.0 – nya krav kräver rätt skills.

Chef

Vi vet att det finns möjligheter att utvecklas oavsett vilken chefsnivå du befinner dig på. Om du vill utvecklas kan vi erbjuda dig en erfaren mentor eller coach som engagerar. Ditt engagemang att utvecklas och vad som passar dig bäst av mentoring och coaching styr hur vi lägger upp din utvecklingsresa tillsammans med oss.

Skicka ett mejl eller ring för att diskutera vad vi kan göra för dig!

Ledare

Med lång erfarenhet av ledarskap vet vi vad som krävs idag och imorgon för att vara relevant, skapa engagemang samt resultat genom andra. Med rätt frågor som coacher eller erfaren handledning som mentor hjälper vi dig att vässa och utveckla ditt ledarskap för arbetslivet 4.0. Vi har erfarenhet av ledarskap i projekt, som chef och utan chefsbefogenheter samt ledarskap i medarbetarskapet. Har du viljan och engagemanget att utveckla ditt ledarskap så finns förutsättningar för en framgångsrik utvecklingsresa.

Skicka ett mejl eller ring för att diskutera vad vi kan göra för dig!

Talang

Vill du utvecklas och nå dina mål är en mentor eller coach en bra investering av din tid och energi. För att det ska bli effekt så krävs det att du verkligen är engagerad i din utveckling och att nå dina mål. Vi ger dig rätt support i att utveckla rätt skills för att ta dig till nästa nivå – du bestämmer hastighet. Peopletransition har erfarenhet av talangutveckling inom storbolag och start-ups. En viktig komponent vi har lärt oss är att involvera din närmsta chef eller ledare och dina kollegor samt andra resurser i din omgivning för rätt utveckling. Det gör att du får en hävstång i din utveckling relativt omgående – vi kallar det talangboost.

Skicka ett mejl eller ring för att diskutera vad vi kan göra för dig!

Vad passar mig bäst - mentoring eller coachning?

Om du inte har erfarenhetet av mentoring eller coachning och vad som kan passa dig och din utveckling så kommer här en kort beskrivning av de båda.

Mentoring ger dig tillgång till en erfaren mentor som handleder dig i breda eller specifika utmaningar och möjligheter.

Coachning ger dig tillgång till en duktig coach som hjälper dig att bli mer aktiv och mer effektiv i att använda dina förmågor för att nå dina mål.

Tveka inte att höra av dig så diskuterar vi ett upplägg som passar dig bäst.