Om oss

Vår passion har alltid varit och är att hjälpa företag att bli attraktivare arbetsgivare. Vi gör det genom flexibelt lärande och learning content-produktion.

Vi tror att digital utbildning i större grad underlättar för många att lära nytt, samtidigt som vi tror på att flexibelt lärande i en kombination av klassrum och e-learning är något som blir större ihop, än var och en för sig.

Vidare tror vi också på att individer idag bör äga sin egen utveckling och sina beslut om vad de faktiskt ska utbildas inom. Det stöper om, inte bara synsätt på vem som äger kunskapen och utbildning, utan även kraven på utbildningsplattformarna. Av just den anledningen väljer vi Learnster.

Idag, efter 10 år på marknaden som konsultbolag, har vi själva utvecklats till att följa dagens och framtidens krav på utveckling. Vi vill vara den framtida självklara partnern i och runt modernt lärande.

Patrik Kvie

Patrik Kvie

CEO & Learning Architect

patrik.kvie@peopletransition.com

Vår passion är utveckling. Utveckling av människor och utveckling av organisationer gör att vi drivs och trivs. Vi är övertygad om att magin uppstår i samskapandet mellan er som kund och oss. Det är när vi tillsammans vid varje uppdrag hittar det där som kommer att bli unikt för just er som vi vet att vi gör skillnad på riktigt. Mejla mig gärna så berättar jag mer: patrik.kvie@peopletransition.com

Patrik Kvie

CEO

Samarbeten

Våra värdefulla samarbeten.

Learnster – nästa generations lärplattform.

Peopletransition använder Learnster för att kunna erbjuda våra kunder modern lärmiljö och distribution.

Vi kan till våra kunder som idag inte har en Lärportal (LMS) erbjuda ett mervärde direkt med ny modern plattform ihop med våra utbildningar.

learnster.com

Odd Shades – Film and Motion Graphics

Peopletransition samarbetar med Odd Shades för hög kvalitet på filmproduktion.

oddshades.com