Om oss

Vår passion har alltid varit och är att utveckla chefer, ledare och talanger. Utmaningar för chefer och ledare har förändrats över åren och nu ökar behovet av support i att naviger i arbetslivet 4.0. Vi finns här för att ge support i det rätta ledarskapet just nu och för framtiden.

Vi har en fast övertygelsa att om det finns motivation och engagemang att utvecklas som chef och ledare så finns det inget som stoppar utvecklingen.

Idag, efter 10 år på marknaden som konsultbolag, har vi själva utvecklats till att följa dagens och framtidens krav på utveckling av chefer ledare och talanger. Vi vill vara den självklara partnern för dig och er organisation när det kommer till mentoring och coachning för dagens och morgondagens utmaningar och möjligheter.

“Peopletransition erbjuder mentoring och coaching till chefer, ledare och talanger som verkligen vill utvecklas och nå utmanande mål”

Samarbeten

Våra värdefulla samarbeten.

logo learnster

Learnster – nästa generations lärplattform.

Peopletransition använder Learnster för att kunna erbjuda våra chefer, ledare och talanger modern lärmiljö och distribution.

learnster.com