SKRÄDDARSYDD KARRIÄRUTVECKLING

Så tog William, Divisionschef, nya väg i karriären

VI skräddarsyr din karriär och ledarutveckling!

Du och din situation är unik därför är samarbetet med dig om din karriärutveckling, det kan vi gör med eller utan involvering av från din nuvarande verksamhet. Tillsammans med dig så skapar vi en bra och engagerande start i en individuellt anpassade förändringsresa i 8 steg som ger rätt effekt, se stegen nedan.

När du väljer att samarbeta med oss, så får du professionella bidrag i din förändringsresa från erfarna ledare. Samarbetet ger dig ökad medvetenhet, nya perspektiv och tydligt ansvar och någon som utmanar dig, så du kan lägga din tid och kraft i din förändringsresa. Vi använder oss av vetenskapligt beprövade metoder och ”best practise” anpassat till dig och din situation, vi är modiga tillsammans med dig och skapar ”next practise”.

Intresserad att veta mer? Ta del av hur vi samarbetat med ledaren William, Divisionschef

Våra tjänster -

"Vad kan vi göra för dig?"Karriärutveckling Ledare

Program för en eller fler ledare som behöver se över sin nuvarande situation och nästa steg i karriären. Ex. VD, Gruppchef, Teamledare, Avdelningschef, Distrikschef, Projektledare, Affärsområdeschef, C-suit.


Motiverade ledare som vill vidareutvecklas i sin karriär och behöver support i det.


Ledare som funderar på att byta karriär men vet inte till vad, eller vill ha hjälp att ta nästa steg i yrkeslivet.


Som ett komplement till utvecklingssamtalen mellan ledare och hens chef


En tjänst för företag att erbjuda anställda som står inför större förändringar som exempelvis omorganisationer och uppsägning.

Jag vill kontakta/bli kontaktad om karriärcoaching- klicka här.

Ledarutveckling i 8 steg!

Steg 1 - Partnerskap Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 2 - Utforska Träffar ledarutvecklare för att utforska och sätta ramar för samarbetet

Steg 3 - Mål Klargör din och din chefs/ansvarigs önskade mål och resultat av utvecklingsresan. Vi sätter tydliga uppföljningsbara mål och använder oss av era verksamhetsresultat, personalenkäter, ledarskapsutvärderingar, personlighetstester etc. eller våra tester och nyckeltal inom området.

Steg 4 - Skräddarsy Tar fram ett förslag på utvecklingsprogram för att förändra nuläge till önskade mål och resultat.

Steg 5 - Kontrakt Kontrakterar utvecklingsresan med dig och din chef/ansvarigs.

Steg 6 - Genomför Genomför utvecklingsresan tillsammans med din ledarutvecklare.

Steg 7 - Avstämning Avstämning med din chef/ansvarig om hur du ligger till mot utvecklingsplan.

Steg 8 - Resultat Uppföljning av dina och din/ chef /ansvarigs mål och önskat resultat. -Fira framgång!

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 2 - Utforska
Träffar ledarutvecklare för att utforska och sätta ramar för samarbetet.

Steg 3 - Mål
Klargör din och din chefs/ansvarigs önskade mål och resultat av utvecklingsresan. Vi sätter tydliga uppföljningsbara mål och använder oss av era verksamhetsresultat, personalenkäter, ledarskapsutvärderingar, personlighetstester etc. eller våra tester och nyckeltal inom området.

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

Steg 1 - Partnerskap
Du matchas med en ledarutvecklare utifrån dina behov.

William - Divisionschef

"Vi behövde verkligen utveckla vårt ledarskap för att kunna leverera vår affärsstrategi. Om vi fortsätter att rekrytera och utveckla våra ledare på samma sätt och med samma kriterier som förut kommer vi inte bygga upp den rätta innovativa miljön och inte heller attrahera nyckelkompetens eller möta kundernas krav på mer användarvänliga produkter och tjänster från oss.”


”Så det var inte en dag för sent att göra ett omtag och omdefiniera våra kritiska ledarkompetenser till ett modernt ledarskap som är mer hållbart, inkluderande och agilt. Det var inte lätt att hitta en samarbetspartner som verkligen förstod våra behov och kunde samarbeta både i utveckling av våra nya ledarkompetenser och genomföra ett program för att stärka förmågan hos oss. Men genom mitt nätverk kom jag i kontakt en extern ledarutvecklare från Peopletransition – det var en riktigt bra matching!”

"Samarbetet och resultatet levde verkligen upp till mina förväntningar på ett äkta skräddarsytt och flexibelt ledarskaps- och utvecklingsprogram. Äntligen har vi ledarprogram och utvecklingsinsatser på plats som stödjer våra mål och vision. Alla är supertaggade och vi ser redan tecken på att vi går åt rätt håll vad gäller att attrahera nyckelkompetenser och skapa öppna och tillitsfulla dialoger kring vad vi behöver ändra. Vi ser också en ökning i intäkter jämfört med förra året. Fantastiskt roligt!”

Med hjälp av Peopletransition utveckla Julia Ledarskapet i sin verksamhet utifrån tydliga affärskritiska behov. Läs mer om våra program här eller kontakta/bli kontaktad här.

FÖLJ OSS @PEOPLETRANSITION