Är du VD som vill utveckla hållbarhet & lönsamhet?

 Under maj och juni delade 10 VDar från olika branscher med sig av sina insikter, erfarenheter och behov kring att utveckla hållbarhet till oss. Läs mer om VD:ar och bolag som deltog i utvecklingsarbetet här.

Det arbetet resulterade i tre erbjudanden som nu har utvecklats vidare till nedan online program för VDar med start i höst.

Öppet VD Program

Hållbarhet – från krav och regler till affärsnytta

Funderar du på hur du ska möta krav och regler inom hållbarhet i din verksamhet? Eller vad ökat fokus på hållbarhet ge för affärsnytta? Kanske söker du kunskap och inspiration att ta tag i ert hållbarhetsarbete?

Då är du Varmt Välkommen till vårt Online VD program ”Hållbarhet – från krav och regler till affärsnytta” med syfte att stärka dig i vad hållbar utveckling innebär i din verksamhet, inspirera till nästa steg samt stötta i att få det gjort. Programmet innehåller workshops och aktiviteter som:

 • synliggör vilka av de globala hållbarhetsmålen eller annan hållbarhetsbedömning/märkning/certifiering ni bör fokusera på, så du kan argumentera för dem och driva dem i din verksamhet
 • förstärker ert samarbete både internt och externt
 • behåller och utvecklar en attraktiv arbetsplats
 • förenklar och kortar tiden för nya medarbetare att komma in i företagets organisation och kultur
 • stärker varumärket genom att förtydliga varför ni finns och vad ni bidrar med – vad som skiljer er från andra i er bransch
 • och skapar förutsättningar för att utveckla fler och mer hållbara kunderbjudanden som gör er ledande på framtidens marknad

där:

 • du tar fram viktiga mål och planer för din verksamhet under programmet
 • du utvecklar ett nytt seende i hur hållbarhet skapar affärsnytta i din verksamhet
 • du ..

Program med 10-20 VD:ar startar måndagen den 20 september kl.15 och pågår online i 10 veckor med 1 workshop i veckan och aktiviteter mellan möten i fyra veckor. Efter det ett eget arbete i fyra veckor med ett individuellt möte med workshopledarna. Programmet avslutas med 1 workshop i veckan i två veckor för att summera och dra lärdomar. Programmet är en blandning av online workshops där alla är med, arbete mellan workshops och individuell coachning/rådgivning i det egna arbetet.

Vi tillämpar intresseanmälan till programmet, det betyder att du anmäler intresse till oss och vi bokar in en kostnadsfri intervju kring dina behov och ambition. Detta för att vi ska säkerställa att vi får en bra gruppsammansättning kring behov och ambition i varje grupp.

Intresseanmälan och intervju är kostnadsfri samt att du inte förbinder dig att anmäla dig till program.

Pris för att delta i programmet är 29 900kr exl. moms. per deltagare.

Anpassat VD Program

Hållbarhetsmål och behov i din egen värdekedja

Har du mål och behov att förbättra hållbarhet i er värdekedja eller cirkulära ekonomi? Behöver du support i att komma framåt och skapa värde? Vill du ha support i att driva ett program som stärker er värdekedja eller cirkulära ekonomi?

Kontakta oss för att få professionellt konsultstöd i att skapa ett skräddarsytt program för din verksamhet ”Hållbarhetsmål och behov i din egen värdekedja” hela syfte är att ge dig support i att nå eller överträffa verksamhetens hållbarhetsmål och behov. Program och aktiviteter där:

 • Vi ger konsultsupport i att starta eller förstärka samarbetet i er värdekedja för att skapa en mer cirkulär ekonomi.
 • Vi ger dig konsultativt stöd i alla stegen från att göra en bedömning, tolka resultat, göra en plan samt genomföra planen.
 • Vi erbjuder skräddarsydda värdekedjeprogram där vi designar och genomföra program för VDar och nyckelpersoner i din värdekedja efter era behov.

Du kan självklart välja delar av det ovan och hur mycket konsulttjänster som bäst passar dig.

Har du andra behov än ovan av utveckling av er hållbarhet är du varm välkommen att höra av dig. Vi diskuterar gärna dina behov av rådgivning och coaching samt ger förslag inklusive prisbild.

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation.

Individuellt VD Program

Rådgivning och coaching i hållbarhet

Har du krav och behov att arbeta med hållbarhet? Är du osäker eller säker och behöver support i att komma framåt? Föredrar du att få coaching och rådgivning individuellt?

Du kan tryggt vända dig till oss för ditt skräddarsydda program ”Rådgivning och coaching i hållbarhet” hela syfte är att ge dig individuell support i dina mål och behov utifrån ett program som passar dig. Program och aktiviteter där:

 • Vi ger dig support i dig i alla stegen från att göra en bedömning, tolka resultat, göra en plan samt genomföra planen.
 • Du får individuell rådgivning och coaching i alla stegen eller de steg som passar dig.
 • Du kan välja delar av det ovan och hur mycket rådgivning, tjänster och coaching som bäst passar dig. Vi skräddarsyr efter dina behov.

Har du andra behov än ovan av utveckling av er hållbarhet är du varm välkommen att höra av dig. Vi diskuterar gärna dina behov av rådgivning och coaching samt ger förslag inklusive prisbild.

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation.


Gunilla Clancy Hållbarhetsstrateg & Fil.dr Hållbar Utveckling
073-980 07 23 gunilla@capturesustainability.se
Eller
Peter Holm VD, Organisations- & Ledarskapsutvecklare
070-759 9877 peter.holm@peopletransition.com


Peopletransitions mission är att möjliggöra en hållbar och positiv utveckling för chefer och ledare i arbetslivet. Vår affärside är att stärka chefer och ledares förmåga att nå resultat genom tjänster som smart ledarskapsutveckling med hållbar effekt online, coaching och mindfulness för ledare mm.

Utifrån det är vi nyfikna på vad chefer, ledare och forskare lyfter fram som bra ledare och vad som är hållbart ledarskap, det senare ett område som lyfts upp att kunna skapa hållbar och positiv effekt inom olika områden.

Ledarskaps
utveckling

Fler artiklar

Utvalda Artiklar