Är du VD och vill utveckla hållbarhetsförmåga?

 Är du VDn som jobbar med hållbarhet eller vill göra det? Vill du dela med dig av dina erfarenheter och frågor samt reflektera och ta del av andra VDars erfarenheter och frågor i att ta in hållbar utveckling i verksamheten i en kostnadsfri workshop?

Under vecka 21 kommer vi att göra 30-60 minuters online intervjuer med 8-12 VDar från privatägda företag. Därefter får VDna ta del av och reflektera över resultatet i en online workshop innan midsommar – kostnadsfritt!

Detta projekt drivs i samarbete mellan Capture Sustainability och Peopletransition AB med fokus på att skapa insikt kring behov VDar har för att utveckla förmågan att leda mer hållbart och utveckla hållbarhetsförmåga i sin verksamhet.

Mål är att skapa ett prototyp program för att stärka hållbarhetsförmågan hos VD:ar med lansering under hösten 2021.

Intresserad? Hör av dig direkt till

Projektledare: Gunilla Clancy Hållbarhetsstrateg & Fil.dr Hållbar Utveckling

073-980 07 23 gunilla@capturesustainability.se

Eller

Peter Holm VD, Organisations- & Ledarskapsutvecklare

070-759 9877 peter.holm@peopletransition.com


Peopletransitions mission är att möjliggöra en hållbar och positiv utveckling för chefer och ledare i arbetslivet. Vår affärside är att stärka chefer och ledares förmåga att nå resultat genom tjänster som smart ledarskapsutveckling med hållbar effekt online, coaching och mindfulness för ledare mm.

Utifrån det är vi nyfikna på vad chefer, ledare och forskare lyfter fram som bra ledare och vad som är hållbart ledarskap, det senare ett område som lyfts upp att kunna skapa hållbar och positiv effekt inom olika områden.

Ledarskaps
utveckling

Fler artiklar

Utvalda Artiklar