FÖRETAGET PEOPLETRANSITION

Vi vill vara den framtida självklara partnern i och runt modernt lärande.

Peopletransition

Vår passion har alltid varit, och är att hjälpa företag att bli attraktivare arbetsgivare. Vi gör det genom E-learningproduktion, Flexibelt lärande och digitaliserad Onboarding.

Vi tror att digital utbildning i större grad underlättar för många att lära nytt, samtidigt som vi tror på att flexibelt lärande i en kombination av klassrum och E-learning är något som blir större ihop, än var och en för sig. Vidare tror vi också på att individer idag bör äga sin egen utveckling och sina beslut om vad de faktiskt ska utbildas inom. Det stöper om, inte bara synsätt på vem som äger kunskapen och utbildning, utan även kraven på utbildningsplattformarna. Av just den anledningen väljer vi Learnster.

 

Idag, efter 10 år på marknaden som konsultbolag, har vi själva utvecklats till att följa dagens och framtidens krav på utveckling. Vi vill vara den framtida självklara partnern i och runt modernt lärande.

Vi på Peopletransition

VD:n har ordet

Vår passion är utveckling. Utveckling av människor och utveckling av organisationer gör att vi drivs och trivs. Vi är övertygad om att magin uppstår i samskapandet mellan er som kund och oss. Det är när vi tillsammans vid varje uppdrag hittar det där som kommer att bli unikt för just er som vi vet att vi gör skillnad på riktigt. Mejla mig gärna så berättar jag mer. patrik.kvie@peopletransition.com

Patrik Kvie

FRÅGOR? SE HIT

KOM I KONTAKT

KARRIÄR

ATT ARBETA HOS OSS