FÖRETAGET PEOPLETRANSITION

Vår idé bygger på att kombinera det personliga analoga med det digitala. Vårt arbetssätt är anpassat efter uppdrag och kund för att nå den bästa effekten.

Peopletransition

Vår passion har alltid varit, och är att hjälpa företag att bli attraktivare arbetsgivare. För oss betyder det att vi hjälper företag att bli attraktivare arbetsgivare genom digitaliserad Onboarding, digital utbildning, HR Due Diligence och moderna läroupplevelser.

Vi tror att idag måste det skapas utrymme för ”blended learning” på alla områden det betyder att vi låter teknik och olika media förstärka viktiga processer. Vi kallar det att vi kombinerar det analoga personliga med det digitala. Vi arbetar nästan uteslutande med stora och medelstora bolag där vi hjälper HR och företagsledningar att utveckla företaget och dess varumärke som arbetsgivare.

Idag, efter 10 år på marknaden som konsultbolag, har samtliga av PEOPLETRANSITIONs partners och delägare kompetensen och erfarenheten av att ha arbetat som HR direktörer och personalchefer i företags och koncernledningar i olika branscher. Det våra kunder får är professionell hjälp att nyutveckla eller vidareutveckla sina organisationer så det hänger ihop från Vision till individ.

Läs mer om HISTORIAARBETSSÄTT

Vi på Peopletransition

VD:n har ordet

Vår passion är utveckling. Utveckling av människor och utveckling av organisationer gör att vi drivs och trivs. Vi är övertygad om att magin uppstår i samskapandet mellan er som kund och oss. Det är när vi tillsammans vid varje uppdrag hittar det där som kommer att bli unikt för just er som vi vet att vi gör skillnad på riktigt. Mejla mig gärna så berättar jag mer. patrik.kvie@peopletransition.com

Patrik Kvie

FRÅGOR? SE HIT

KOM I KONTAKT

KARRIÄR

ATT ARBETA HOS OSS